Bahar Dönemi Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı (Yatay Geçiş İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin)

2019 Bahar Dönemi Yatay Geçiş İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Bahar Dönemi Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı

2019 Bahar Döneminde Yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrenciler için bahar dönemi zorunlu hazırlık muafiyet sınavı 11 Şubat 2019, Pazartesi 10:00'da Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.

Yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerin 7 Şubat 2019 mesai bitimine kadar şahsen veya faks ile Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrenci işlerine sınava girmek istediklerine dair dilekçe bırakmaları gerekmektedir. Dilekçe örneği ekte sunulmuştur.

Sınava girecek öğrencilerin listesi ve sınav yerleri 08.11.2019'da Yabancı Diller Yüksekokulu internet sayfasında ilan edilecek ve yüksekoklu panosuna asılacaktır.

Zorunlu Hazırlık Muafiyet Sınavı örneği ve sınava ilişkin detaylar için tıklayınız.

Yabancı Diller Bölümü Öğrenci El Kitabı İçin tıklayınız

Hazırlık Muafiyet Sınavı-basvuru-dilekcesi.pdf