Yüksekokulumuz Akademik Personeli için Hizmetiçi Eğitim Semineri

8.06.2023  tarihinde 09:30-11:30 arasında Troya kültür merkezinde ve 13:30-16:30  saatleri arasında ise Yabancı Diller Yüksekokulu Binası zemin kat dersliklerinde mesleki gelişim etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aysun YAVUZ  ve YDYO öğretim elemanlarının katıldığı seminer Öğr. Gör Dr. Gökhan HINIZ koordinatörlüğünde düzenlenmiş ve “Proje Planlama ve Proje Temelli Eğitim” hakkında RELO  (Regional  English  Language Office) kapsamında Yüksekokulumuzda görevli olan Jason Richard SMITH'in sunumlarıyla başlamıştır. Seminerin öğleden sonraki kısmında ise YDYO öğretim elemanları gruplara ayrılarak proje planlamışlar ve proje planlama süreç ve sonuçlarını tartışmışlardır.

Etkinlik programını ve konu başlıkları aşağıda sunulmuştur.