YDYO Kalite Güvence ve Akreditasyon Süreçleri Toplantısı

1 Kasım 2023 tarihinde 15:00'da YDYO Kalite Güvence ve Akreditasyon Süreçleri Kapsamında Hazırlık Eğitimi Programında Kur Sistemine Geçiş ve Zorunlu Yabancı Dil 1-2 (YÖK)  Dersi Asenkron Eğitim Hazırlıkları hakkında toplantı gerçekleştirilmiştir. YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat BECEREN, YDYO Müdür Yardımcıları, Hazırlık Eğitimi Bölüm Başkanı ve Yardımcıları, Birim Koordinatörleri ve Ölçme-Değerlendirme, Materyal ve Program Geliştirme ve Mesleki Gelişim Komisyonları Üyelerinin katıldığı toplantıda Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ Kur Sistemine Geçiş ve Zorunlu Yabancı Dil (YÖK) Dersinde Asenkron Eğitim Hazırlıkları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.  Katılımcıların bilgi ve görüş alışverişinde bulunduğu toplantıda, sürecin gelecek akademik yıla kadar tamamlanması için gerekli hazırlıkların yapılmasına ve eksiklerin tamamlanmasına karar verilmiştir.