YDYO İngilizce Dersleri Ölçme Değerlendirme Uygulamaları Toplantısı

15.12.2023 tarihinde 14.15’te YDYO toplantı salonunda YDYO İngilizce Hazırlık ve Temel Diller Birimi öğretim elemanlarının katılımıyla İngilizce Dersleri Ölçme Değerlendirme Uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat BECEREN, toplantının içeriği ve gündem maddeleri ile ilgili kısa bir açıklama yaparak başlattığı toplantı, Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ’ın  Ölçme Değerlendirme Kılavuzu ile ilgili sunumuyla devam etti.

Sunumun ardından Ölçme Değerlendirme Komisyonu’nun hazırladığı Main Course sınav formatı Komisyon başkanı Öğr. Gör. Nurtekin CURA tarafından öğretim görevlileriyle paylaşıldı.

Komisyon üyesi Öğr. Gör. Ebru YAYLA HINIZ’ın komisyon üyeleri tarafından hazırlanıp komisyon içi geri dönütler ile son hali verilen Skills sınav formatı ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu toplantı, YDYO Öğretim Elemanlarından geri dönüt alınarak sona erdi.