Yabancı Diller Yüksekokuluna Kadrosuna ve Hazırlık Eğitimi Birimine Yeni Katılan Akademik Personel için Oryantasyon Eğitimi verildi

15.09.2022 tarihinde YDYO Müdürü Prof. Dr. Aysun YAVUZ başkanlığında, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. R. Coşkun GÜREL ve Yabancı Diller Bölümü Başkanı Anıl CEYLAN ve YDYO’ya ve Hazırlık Birimine yeni dahil olan akademik personelin katılımı ile Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.

Yüksekolulumuzda yeni göreve başlayan Öğr. Gör. Leyla Altaş, ve Hazırlık Eğitimi Birimine yeni katılan Öğr. Gör. Dr. C. Akın ŞAHİN, Öğr. Gör. Sibel KILINÇ ve Öğr. Gör. Nurtekin CURA için Oryantasyon Eğitimi verilmiştir.

YDYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. R. Coşkun GÜREL YDYO Akademik ve İdari Yapısı, Birimleri, Dersleri ve Sınavların Uygulanması hakkında YDYO bünyesine yeni katılan akademik personele bilgi vermiş ve eğitim soru-cevap kısmıyla sona ermiştir.