Yabancı Diller Yüksekokulu 2023 Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

15 Aralık 2023 Cuma günü 12.30’da YDYO toplantı odasında YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN başkanlığında YDYO Akademik Personelinin katılımıyla Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Gündemine İlişkin Görüşülen Konular:

1. YDYO Akademik personeline yönelik,  2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi için görev dağılımı, idari görevler, komisyon görevleri ve ders dağılımı planlandı.

2. Sınav sorularının hazırlanması, kontrolü, çoğaltılması ve sınavların uygulanması ve değerlendirilmesine ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlar tartışıldı.

3. Akademik personelin izin ve rapor işlemlerinde, izin alacak personelin izlemesi gereken adımlar hakkında akademik personel bilgilendirildi.

4. YDYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ  Yüksekokulumuz Kalite ve Akreditasyon Süreçleri hakkında YDYO Akademik Personeline bilgi verdi.