Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

Soru-Cevap Etkinliği 2: Hazırlık Eğitiminde Kur Sistemi ve Merak Edilenler

Yüksekokulumuz tarafından 13 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00'de düzenlenen ikinci Soru-Cevap Etkinliği, hazırlık eğitiminde uygulanmaya başlayacak kur sistemi başta olmak üzere, öğrenciler ve velilerin hazırlık eğitimi ile ilgili tüm merak ettiklerine yanıt vermek amacıyla gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan Hınız, izleyicilerden gelen soruları canlı yayında yanıtladı. Hazırlık eğitimiyle ilgili sistem değişiklikleri, öğrenci başarı kriterleri, seviye geçişleri ve eğitim süreci hakkında kapsamlı bilgi paylaşımı yapıldı.

Etkinlik İçeriği

Etkinlik boyunca şu konular ele alındı:

  • Kur Sistemi: Yeni akademik yılda uygulanacak olan kur sistemiyle ilgili detaylar. Kur geçişlerinin nasıl yapılacağı, öğrencilerin seviyelere göre nasıl yerleştirileceği ve bu sistemin öğrenci gelişimine katkıları açıklandı.

  • Eğitim Süreci: Hazırlık eğitimi sürecindeki ders planları, sınav takvimleri ve öğrencilere sunulan destek programları hakkında bilgi verildi.

  • Sıkça Sorulan Sorular: Katılımcıların hazırlık eğitimiyle ilgili tüm merak ettikleri sorular, Öğr. Gör. Dr. Gökhan Hınız tarafından yanıtlandı. Öğrencilerin akademik başarısını destekleyecek öneriler ve sistemin uygulanma sürecine dair açıklamalar yapıldı.

Eğer bu canlı yayını kaçırdıysanız, etkinliğin tekrarını izlemek için tıklayınız.