Akademik Personel Arası Mesleki Gelişim İşbirliği ve Mesleki Gelişim Atölyeleri

13.09.2022 ve 14.09.2022 tarihlerinde yüksekokulumuz mesleki gelişim koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ'ın organize ettiği "Akademik Personel Arası Mesleki Gelişim İşbirliği ve Mesleki Gelişim Atölyeleri" etkinliği YDYO akademik personelinin katılımıyla  düzenlendir. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aysun YAVUZ’un açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde YDYO akademik personeli arasından gönüllü eğitmenler ders içi etkinlikler, öğrenci motivasyonu, ders içeriği oluşturma ve öğretim tasarımı konularında eğitimler verdi. Karşılıklı görüş alış verişi ve paylaşımlar yapılan eğitim eş zamanlı olarak Safiye Elbi Konferans Salonu ve YDYO dersliklerinde gerçekleştirildi. İki gün süren etkinlik soru-cevap kısmıyla sona erdi.