Kalite Güvence Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yabancı Diller Kalite Güvence Komisyonu 19.10.2023 tarihinde Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat BECEREN başkanlığında Kalite Güvence Süreçlerine Yönelik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirmiştir.

Üniversitemiz Kalite Güvence Temsilcisi, ÇOMÜ Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR ve Yabancı Diller Yüksekokulu Kalite Güvence Komisyonu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Yüksekokulumuzun Kalite Güvence Süreçlerinde yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yüksekokulumuz internet sayfasındaki kalite sekmesine dış paydaşlarla yapılan toplantıların eklenmesine, yüksekokulun akreditasyon çalışmaları kapsamında eksiklerinin tamamlanmasına karar verildi.