İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü Kariyer Söyleşileri Etkinliği

Kariyer Günleri etkinliği kapsamında 16 Kasım 2023 tarihinde, saat 16:00’da Öğr. Gör. Sibel KILINÇ ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü öğrencilerini ziyaret etti.  Öğr. Gör. Sibel KILINÇ'ın akademik kariyer süreçlerine ilişkin bilgi ve deneyimlerini paylaştığı sunum ile başlayan etkinlik Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ'ın yüksek lisans, doktora ve akademik kariyer ile ilgili bilgiler paylaştığı soru-cevap etkinliği ile sona erdi. Etkinliğin ardından İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ile yapılan toplantıda gelecekte yapılacak etkinlikler ve işbirlikleri üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.