“Akreditasyon Sürecinde İngilizce Okutmanlarına Uygulanan Mesleki Gelişim Programı ve Değerlendirmesi'

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 12-13 Haziran 2017 tarihlerinde  “Professional Development Program Within The Process of Accreditation” temalı mesleki gelişim programı düzenlendi.  Yüksekokulumuz öğretim elamanlarının uygulana ihtiyaç analizinin değerlendirilmesi ile planlanan ve bir projeye dönüştürülen mesleki gelişim programı iki gün süren yoğun bir eğitim ardından tamamlandı.

Cambridge University Press, Üniversitemiz ve Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Öğretim üyelerinin eğitimci olarak katıldığı program ile Yüksekokulumuz öğretim elamanlarının mesleki bilgilerinin tazelenmesi ve geliştirilmesi hedeflendi.

Program sonunda katılımcılara ve eğitimcilere sertifika verildi. Program yürütücüsü Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aysun Yavuz mesleki gelişim programlarının ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirtirken, programa katılan öğretim elamanları bu tür mesleki gelişim programlarının düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.