2023-2024 İngilizce Hazırlık Programı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz YDYO İngilizce Hazırlık Programı Oryantasyon Programı 04.10.2023 Çarşamba Günü 13:00 -15:30 saatleri arasında Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Troia Kültür Merkezinde İngilizce Hazırlık Öğrencileri ve YDYO akademik personelinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN’in açılış konuşmasıyla başladı.

Bu konuşmanın ardından YDYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ, YDYO’nun idari yapısı, birimler, hazırlık program ve işleyişi, dersler, ölçme değerlendirme kriterleri, başarı durumlarının hesaplanması, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuzun kalite süreçleri konularında öğrencilerimize bilgi verdi.

Program, YDYO İngilizce Hazırlık Eğitimi Birimi Öğr. Gör. Nurtekin CURA’nın ‘Oryantiring Etkinliği’ hakkında bilgilendirmesiyle devam etti.

Oryantasyon Programı anket ve soru-cevap kısmıyla sona erdi.