2023-2024 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı Tamamlandı

46 öğretim elemanın görev aldığı İngilizce hazırlık muafiyet sınavı, 25-26-27 Eylül tarihleri arasında, yaklaşık 1000 öğrencinin katılımıyla, Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi ve Merkez Terzioğlu Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Üç aşamadan oluşan sınavda öğrencilerin okuduğunu anlama ve temel dilbilgisi, yazılı ve sözlü anlatım becerileri değerlendirildi. Sınav sonuçlarına göre başarılı olan öğrenciler, tercih ettikleri bölümlere kaydolarak akademik eğitimlerine devam ederken muafiyet sınavında yeterli puanı alamayan öğrenciler dil becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlık programında eğitimlerine devam edecekler.

Başarı elde eden tüm öğrencileri tebrik ediyor ve eğitimlerinde başarılar diliyoruz.