Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU ve YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN ve YDYO Öğretim Elemanlarının katılımı ile 06.12. 2023 tarihinde 09.00 da Safiye Hüseyin Elbi konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Akademik Kurul Toplantısı YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN’in açılış konuşmasıyla başladı.YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN, Zorunlu, İsteğe Bağlı Hazırlık Programları, Temel Diller Bölümü, 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetler, Yüksekokulumuz Kalite ve Akreditasyon Süreçleri, kısa ve orta vadeli hedefler hakkında bilgiler verdi. 

YDYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sedat BECEREN’in konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL Üniversitemiz Bologna Süreçleri hakkındaki bilgilendirmelerde bulundu.

Akedemik Kurul, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun Birimlerden Geribildirim Alınması ve Akademik Performansa İlişkin Genel Değerlendirmesi ile devam ett.

Toplantı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV’ın Üniversitemiz Kalite ve Araştırma Politikası Sunumu ile sona erdi.