Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

2022-2023 Akademik Yılı Hazırlık Programı Oryantasyon Toplantısı

Üniversitemiz YDYO Hazırlık Programı Oryantasyon Toplantısı “Back to Campus” etkinliği kapsamında 12.10.2022 Çarşamba Günü 15:00 -16:30 saatleri arasında Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Troia Kültür Merkezinde İngilizce Hazırlık Öğrencileri ve YDYO akademik personelinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı YDYO Müdürü Prof. Dr. Aysun YAVUZ’un açılış konuşmasıyla başladı.

Bu konuşmanın ardından YDYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. R. Coşkun GÜREL, YDYO’nun idari yapısı, birimler, hazırlık program ve işleyişi, dersler, ölçme değerlendirme kriterleri, başarı durumlarının hesaplanması, Üniversitemiz ve yüksekokulumuzun kalite süreçleri konularında öğrencilerimize bilgi verdi.

Toplantı, Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ’ın Üniversitemizde yeni eğitim ve öğretime başlayan öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sürecinde karşılaşabileceği sorunlar ve öğrencilerimizin bu sorunların nasıl üstesinden gelebilecekleri hakkında bilgilendirmesiyle sona erdi.

 

“Back to Campus” etkinliğinin afişi ve etkinlik takvimini aşağıda bulabilirsiniz.