YDYO Hazırlık Programı 2023-2024 Güz Dönemi Ders Programları

Sevgili Öğrenciler,

İngilizce Hazırlık Programı ders programları aşağıda sunulmuştur. Dersler 2 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlayacaktır ve ilk günden itibaren yoklama alınacaktır. Öğrencilerin derslerin %85'ine devam etmeleri zorunludur.

Her şubenin dersliği ders programlarında sağ üst köşede belirtilmiştir.

• YDYO kodlu derslikler Yabancı Diller Yüksekokulu Binasındaki dersliklerimizi ifade etmektedir.
  • SBF kodlu derslikler Yabancı Diller Yüksekokulunun hemen yanındaki Spor Bilimleri Fakültesi Binasında bulunan hazırlık sınıfı dersliklerini ifade etmektedir.
  • Biga kodlu derslikler Biga kampüsünde yer alan derslikleri ifade etmektedir.

*Biga Hazırlık programında %70 yüzyüze, %30 çevrimiçi (online) olarak hibrit eğitim verilmektedir. Bu nedenle Biga kampüsünde eğitim alacak öğrencilerin öncelikle ağıdaki linkte yer alan video ve yazılı anlatım adımlarını takip ederek bir Microsoft Teams hesabı oluşturması ve uygulamayı bilgisayar veya mobil cihazına kurması gerekmektedir.

Ardından eğitim göreceği şubenin ders programında yer alan ekip kodu ile Microsoft Teams üzerinden “ekipler/ekip oluştur” veya bir “ekibe katıl/ekibe kodla katıl” adımlarını takip ederek ilgili dersin çevrimiçi Microsoft Teams ekibine katılması gerekmektedir.

GEPP (merkez) ders programını görmek için tıklayınız.

GEPP (Biga) ders programını görmek için tıklayınız.

ELL-ELT (merkez) ders programını görmek için tıklayınız.

Başarılar.