İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI 2024 OCAK YETERLİK (MUAFİYET) SINAVLARI 2. AŞAMA SONUÇLARI 3. AŞAMA SINIF LİSTELERİ VE SINAV DERSLİKLERİ

Yabancı Dİller Yüksekokulu

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

2024 OCAK YETERLİK (MUAFİYET) SINAVLARI 2. AŞAMA SONUÇLARI

3. AŞAMA SINIF LİSTELERİ VE SINAV DERSLİKLERİ

(İlan içeriği Sadece İngilizce Hazırlık Programını Kapsamaktadır)

Sınav Tarihi

Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Programı (İngilizce) Muafiyet (Yeterlik) Sınavları 3. Aşaması 26 Ocak 2024 tarihinde yapılacaktır.

Sınav aşamaları ve saatleri:

26 Ocak 2024 saat: 10.30 - 3. Aşama (Dinleme ve Konuşma Sınavı)

10.30 – Dinleme Sınavı

11.15 – Konuşma Sınavı

Çanakkale Merkezde öğrenim gören öğrenciler Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Dersliklerinde sınava gireceklerdir. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim gören öğrenciler Biga İngilizce Hazırlık Eğitimi Binası / Y01 adlı derslikte sınava gireceklerdir. Yeterlik Sınavı 2. Aşama Sonuçları, Yeterlik sınavı 3. Aşamasına katılmaya hak kazanan ELT-ELL, GEPP Merkez ve GEPP Biga öğrencilerinin listesi ve sınava girecekleri derslikler aşağıda verilen eklerde açıklanmiştır.

Yeterlik Sınavı İçeriği ve Uygulanması

*Yeterlik sınavı 3 aşamada yapılacaktır ve her aşamadan 70 ve üzeri puan (%30 yabancı dilde eğitim veren bölümler için 60 ve üzeri puan) alabilenler sınavın bir sonraki aşamasına girebileceklerdir. Sınavın her aşamasından 70 ve üzeri puan (%30 bölümler için 60 ve üzeri puan) alınması zorunludur.

Yeterlik Sınavı Sonuçlarının Açıklanması

3. Aşamada başarılı olan öğrencilerin listesi YDYO İnternet Sitesi Duyurular kısmında ilan edilecektir.

ELT-ELL-107.pdf
GEPP Biga-Y01.pdf