İngilizce Hazırlık Bilgi Paketi (Ders Programları, Sınıf Listeleri ve Microsoft Teams Ekip Kodları)

İlanın Tamamını Lütfen Dikkatlice Okuyunuz

2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Dersler Microsoft Teams Uygulaması üzerinden uzaktan eğitimle işlenecektir. Microsoft Teams hesabını henüz almadıysanız aşağıdaki linkte yer alan videodaki adımları takip ederek öncelikle Microsoft Teams hesabı oluşturunuz.

-Lütfen aşağıdaki bağlantıda verilen sınıf listerinde isminizi bulnuz. Sınıf listelerinde isminizin yanında şubeniz ve almanız gereken kitap setlerinin satış linkleri yer almaktadır. Kitaplara ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.

-Şubenizi öğrendikten sonra aşağıda verilen Microsoft Teams ekip kodları bağlantısına tıklayınız. Şubenizin yanında yer alan ekip kodları ile M. Teams ekiplerine kayıt olunuz (Her ders için ayrı ekip bulunmaktadır). Kayıt olduğunuz ekiplerin sınıf listelerinde isminizin yanında yer alan şubelere ait olduğundan emin olun. Yanlış ekiplere kaydolmanız durumunda bu ekiplerde girdiğiniz sınav ve dersler geçersiz olacaktır. Ekip kodlarını girmeden önce sınıf listelerinden şube isminizi (G5, E3, B4 gibi) öğreniniz.

-28 Eylül'den sonra kayıt olan öğrencilerin hazırlık muafiyet sınavına girmek veya hazırlık programında bir şubeye yerleşmek için dilekçe doldurarak imzalı dilekçelerini yadyo@comu.edu.tr'ye göndermeleri gerekmektedir.

- Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Hazırlık Programında ders alabilmeleri veya Hazırlık muafiyet sınavına girebilmeleri için TÖMER muafiyetini almış olmaları gerekmektedir.

Sınıf listeleri için tıklayınız.

Microsoft Teams Ekip Kodlarını YDYO öğrenci işlerinden alabilirsiniz

Hazırlık Ders Programları için tıklayınız.

Hazırlık Programı Ders Materyalleri (Kitaplar) için tıklayınız.

Hazırlık Programı Ders İçerikleri için tıklayınız.

Hazırlık Programı Oryantasyon (Bilgilendirme) Videosunu izlemek için tıklayınız.

Hazırlık Öğrenci El Kitabı için tıklayınız.

Akademik Takvim için tıklayınız.

Hazırlık Programı Ders Kaydı

UBYS Sisteminde yapılan değişiklik nedeniyle Hazırlık Programı Öğrencilerinin 26.10.2020 mesai bitimine kadar UBYS üzerinden ders kaydı yapmaları gerekmektedir.

Öğrenciler ders değil sadece hazırlık programını seçerek ders kayıtlarını yapacaktır. Ders kaydını yapan öğrencilerin şube ve ders atamaları Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılacaktır.

Ders kaydı yapacak öğrencilerin harç borcu bulunmaması gerekmektedir. Bir önceki akademik yılda başarısız olan, ikinci üniversite okuyan, ikinci öğretimde eğitim alan ve yabancı uyruklu öğrencilerin harç borcu çıkmaktadır.

İletişim:

Telefon: 0 286 218 00 18, Dahili: 18026/18011