Hazırlık Sınıfı Yeterlik Sınavları 1. Aşama Sınav Salonları

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Yeterlik Sınavları 1. aşama sınav salonları birimlere göre eklerde sunulmuştur. Yeterlik sınavının ilk aşaması 17.09.2018 Pazartesi, 10:00'da yapılacaktır.

Eğitim dili tamamen (%100- Çevre Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler) veya kısmen (%30- Biyoloji) İngilizce olan bölümlerin yeterlik sınavını ilk aşaması Spor Bilimleri Fakültesi binasında yapılacaktır. Öğrencilerin hangi dersliklerde sınava girecekleri ekteki dosyada isimlerinin yanında yazmaktadır.

İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinin yeterlik sınavını ilk aşaması Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Öğrencilerin hangi dersliklerde sınava girecekleri ekteki dosyada isimlerinin yanında yazmaktadır.

-Öğrencilerin sınav başlama saatinden (10:00) en az 15 dakika önce sınav girecekleri salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Sınav başladıktan 20 dakika sonra gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

-Öğrenciler sınavda yanlarında resmi bir kimlik kartı, kalem ve silgi bulundurmalıdırlar.

-Öğrencilerin sınavın sonraki aşamalarına girmeye hak kazanmaları durumunda hangi sınav salonlarında sınava girecekleri ilk aşama sınav sonuçları ile birlikte 17.09.2018 tarihinde yüksek okul internet sayfasında ilan edilecektir.

-Herhangi bir sebepten sınava girmeyen öğrencilere telafi sınavı yapılmayacaktır.

-Yeni kayıt yaptıran ve önceki yıllarda kayıtlı olan öğrencilerden sınava girmek için belirtilen sürelerde dilekçe veren öğrencilerden sınav listesinde isimleri bulunmayanlar varsa isimlerini ekletmek için yadyo@comu.edu.tr adresine mail atabilirler. (Başvuru tarihiden sonra verilen dilekçeler kabul edilmemiştir.)

Sınava ilişkin diğer bilgiler önceki ilanlarda mevcuttur.

*İsteğe Bağlı Hazırlık Seviye Belirleme Sınavı sınav salonları 19.09.2108 tarihinde yüksekokul internet sayfasında ilan edilecektir.

ELL-ELT 2018 Eylül muafiyet ilk aşama öğrenci listeleri.pdf
GEPP 2018 Eylül muafiyet ilk aşama öğrenci listeleri.pdf