Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

2019-2020 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Sonuçları

2019-2020 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet Sınavı Sonuçları

2019-2020 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık muafiyet sınavı sonuçları ekte sunulmuştur.

 

Sınavın tüm aşamalarından geçer not alan öğrenciler hazırlık sınıfından muaf olurlar ve eğitimlerine lisans programlarında devam ederler.  %100 yabancı dilde eğitim veren bölümler için 70, %30 yabancı dilde eğitim veren bölümler için ise 60 geçme notu olarak kabul edilir. Sınavın aşamalarında belirtilen puanların altından alınan puanlar değerlendirmeye dahil edilmemektedir. 

 

Muafiyet Sınavınını geçemeyen ELL-ELT programı öğrencileri 23 Eylül Pazartesi 9:45’te hazırlık eğitimine başlayacaklardır. Bu öğrencilerin derse gelmeden önce ders kitaplarını temin etmeleri gerekmektedir. Kitapların teminine ilişkin bilgi için tıklayınız.

 

Muafiyet Sınavınını geçemeyen GEPP (General English Prep Program: Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler, Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme, Çevre Mühendisliği, Biyoloji, ve Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümleri) öğrencileri için 20.09.2019, Cuma, 10:00'da Yabancı Diller Yüksekokulu ve Spor Bilimleri Fakültesi Binalarında Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Seviye belirleme sınavına katılım zorunludur.  Seviye belirleme sınavına girecek öğrencilerin isimleri 19.09.2019 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokul internet sayfasında ilan edilecektir. 

*ELL-ELT öğrencileri için seviye belirleme sınavı yapılmayacaktır. 

 

Ders programları ve sınıf listeleri 23 Eylül’den önce yüksekokul internet sayfasında ilan edilecektir.

Sorularınız için http://ydyo.comu.edu.tr/iletisim adresindeki bize ulaşın bölümünde yer alan formu doldurabilirsiniz. 

 

Ekler

ELL-ELT 2019 EYLUL MUAFİYET 3. ASAMA.pdf
GEPP 2019 EYLUL MUAFİYET 3. ASAMA ILAN.pdf
JAPONCA 2019 EYLUL MUAFİYET 3. ASAMA.pdf