2019-2020 Akademik Yılı Seviye Belirleme Sınavı Sınav Salonları

GEPP ((General English Prep Program: Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler, Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme, Çevre Mühendisliği, Biyoloji, ve Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümleri) ve İsteğe Bağlı Hazırlık Programına kayıtlı olan öğrenciler için Seviye Tespit Sınavları 20 Eylül 2019 Cuma saat 10:00’da Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Binası (YDYO), Spor Bilimleri Fakültesi Binası (SBF) ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim görecek öğrenciler için Biga yerleşkesinde bulunan Biga Hazırlık Binası dersliklerinde yapılacaktır.

Merkez Kampüste Seviye Belirleme Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ekte sunulmuştur.

Biga Kampüsünde sınava girecek öğrencilerin isimleri Biga yerleşkesinde bulunan Biga Hazırlık Binası panosunda ilan edilecektir.

*Öğrencilerin en geç 9:45'te sınava girecekleri salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.

*Tüm öğrenciler sınav salonlarına giriş yaparken Kimlik Kartı/Nüfus cüzdanı veya pasaportlarını göstermek zorundadırlar.

*Sınav sonuçlarına göre  seviye ve sınıflar yüksekokul internet sayfasından ilan edilecektir.

GEPP 20.09.2019 Seviye Belirleme Sınavı.pdf
Merkez Istege Baglı Hazırlık Liste.pdf