YDYO Orienteering Cup

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Öğr. Gör. Nurtekin CURA'nın koordinatörlüğünde keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Birincisi düzenlenen "YDYO Orienteering Cup." 20 Ekim 2023 saat 10:00'da, Öğr. Gör. Nurtekin CURA’nın 20 dakikalık eğitimi ile başladı.

Bu özel etkinlik, farklı kategorilerde yarışan öğrencilere yön bulma yeteneklerini ve hızlarını test etme fırsatı sunarken, aynı zamanda bu sporu keşfetmelerini sağladı. Parkurları kendi kategorilerinde derece ile tamamlayan öğrencilere ve personele hediyeleri Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ tarafından takdim edildi.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde öncü olan ve etkinliği yöneten Öğr. Gör. Nurtekin CURA ve ÇOMÜ Oryantiring Topluluğu üyelerine teşekkür ederiz.