YDYO Fest 2024

Bu yıl ilki düzenlenen YDYO Fest etkinliğinde Yabancı Diller Yükseokulu öğrencileri sunumlar, bilgi yarışmaları, videolar, posterler, sanat ve müzik etkinlikleriyle yabancı dil becerilerini sergilediler. 29 Mayıs 2024 Çarşamba, tüm gün süren etkinlikler Biga ve Merkez yerleşkelerinde YDYO öğretim elemanlarının moderatörlüğünde, öğrencilerimizin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında sunum ve video kategorilerinde dereceye giren, teknik destek sunan ve sunuculuk yapan öğrencilere hediyeler verildi. Etkinlik süpriz hediyelerin verildiği çekiliş ile sona erdi.

Etkinlik akışı

10:00-11:00: Sunumlar

11:00-11:30 Ara

11:30-12:30: Video Gösterimleri

12:30-13:30: Öğle arası

13:30-14:30: Bilgi yarışmaları (Kazanan öğrencilere ödülleri verilmiştir)

14:30-15:15: Fuaye alanında poster sergisi ve poster üzerine konuşma

15:15-17:00: Sanat ve Müzik

(Bu etkinlikte çekiliş yapılmış ve katılımcılara hediyeler verilmiştir.)

Yabancı Diller Yükskeokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan Hınız’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte koro ve drama çalışmalarını organize eden Öğr. Gör. Seçil Emeklioğlu’na, koroya eğitim veren Öğr. Gör. Gülay Erdem’e, Öğr. Gör. Seçil Emeklioğlu ile birlikte öğrenci hediyelerin tedariği ve dağıtımı konusunda destek olan Öğr. Gör. İpek Eker’e ve öğrencilerin çalışmalarına destek olan tüm Yabancı Diller Yüksekokulu akademik personline teşekkür ederiz.

Detaylı etkinlik akışı için tıklayınız.