Trekking ve Temiz Doğa Etkinliği

Yüksekokulumuz Hazırlık Birimi, İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerimiz için, doğayı korumaya yönelik bir etkinlik düzenledik! 'Trekking ve Temiz Doğa Etkinliği' adı altında gerçekleştirilen bu etkinliğimiz, 30 öğrencimiz ve YDYO Öğretim Görevlisi Gülay Erdem'in liderliğinde keyifli ve verimli bir deneyime dönüştü.

Etkinliğimizin amacı, öğrencilerimizin doğayı keşfederken aynı zamanda çevreye katkı sağlamalarını teşvik etmekti. Buradan hareketle, doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra çevre bilincini artırmak amacıyla bölgedeki çöpleri toplama etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz, doğanın sunduğu harika manzaraların tadını çıkarırken çevre dostu bir adım atarak doğanın korunmasına katkı sağladılar.