Öğretim Üyemiz Brüksel'de gerçekleştirilen ‘Eğitmenlerin Eğitimi Atölyesi’ne katıldı.

Avrupa Komisyonu ve OECD tarafından desteklenen bir girişim olan HEInnovate, 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde Belçika’nın Brüksel şehrinde 'Train the Trainers' başlıklı bir eğitim düzenledi. Yenilikçilik ve girişimcilik faaliyetlerini geliştirmek amacıyla HEInnovate eğitimcileri tarafından yöntem, araç ve kaynaklar hakkında bilgiler sunulan bu eğitime üniversitemizi temsilen kurumumuzdan Dr. Öğr. Üyesi Nalan BAYRAKTAR BALKIR katılmıştır. Bu etkinlikte, ayrıca, yükseköğretim kurumlarında girişimcilik ve yenilikçiliği teşvik eden projelerin tasarımı ve uygulanmasında uluslararası bir işbirliği zemini oluşturularak gerçekleştirilecek olan bir projenin temeli atılmıştır.