Kütüphane Gezisi

Yüksekokulumuz Yabancı Diller Bölümü olarak, öğrencilerimizin bilgi dağarcığını zenginleştirmek ve araştırma becerilerini geliştirmek amacıyla üniversitemiz merkez kütüphanesine bir gezi düzenledik. Öğrencilerimizi gruplar halinde kütüphanemizde ağırlayarak, bilgi hazinesi olan kütüphanemizin zengin kaynakları ve imkanları hakkında kapsamlı bir tanıtım gerçekleştirdik.

Gezimiz sırasında, öğrencilerimize yazılı ve elektronik kaynaklardan etkin bir şekilde nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgiler verildi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personelimiz, öğrencilerimize aradıkları bilgilere ulaşmada yardımcı olacak araştırma teknikleri ve kaynak yönetimi konusunda özel bir eğitim sundu.

Gezimizin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı ELL-ELT birimi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Didem Sevgi Avcı'ya içten teşekkürlerimizi sunarız. Aynı şekilde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline de özverili çalışmaları ve gösterdikleri ilgi için ayrıca teşekkür ederiz.