Çanakkale'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri Gezisi

Yüksekokulumuz Hazırlık Bölümü, İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri için Writing Dersi kapsamında keyifli ve verimli bir kültür etkinliği düzenledik! Öğretim görevlilerimiz Sibel Ümit ve Diba Şentürk'ün liderliğinde 40 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen 'Çanakkale'nin Tarihi ve Kültürel Değerleri' konulu bu etkinlik kapsamında yüzyıllara meydan okuyan tarihi mekanları ziyaret ettik.

Etkinliğimizde Troya Müzesi, Troya Antik Kenti ve Assos Antik Kenti'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, bu antik kentlerde tarihle iç içe geçmiş duygusal bir yolculuk yaşarken, yöremizin köklü geçmişine tanıklık ettiler.

Bu etkinlik ile bir yandan öğrencilerimizin yörenin tarihi ve kültürel miraslarına yönelik farkındalığını artırırken bir yandan da etkinlik kapsamındaki deneyimlerini İngilizce derslerinde yazılı ve sözlü ürünlerle ifade ettikleri etkinliklere öğrencilerimizin akademik kazanımlarını da destekledik.

Etkinliğimize katkılarından dolayı Sibel Ümit ve Diba Şentürk'e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yabancı Diller Bölümü