Biga Hazırlık Programı Kahvaltı Etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Biga Hazırlık Sınıfı öğrencileri ve öğretim görevlileri, birlikte keyifli bir kahvaltı etkinliğinde buluştu. Bu etkinlik, öğrenci-öğretim görevlisi ilişkilerini güçlendirmek, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve daha samimi bir öğrenme ortamı yaratmak amacıyla düzenlendi.

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin hem sosyal hem de akademik gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan bu tür sosyal etkinlikler öğrenci-akademisye arasındaki iletişim ve ilişkiyi güçlendirerek öğrenci motivasyonunu artırmayı ve akademik başarılarına olumlu katkılar sağlaması hedeflemektedir.

Bu etkinliği düzenleyen Biga Hazırlık Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Serap Kurtul'a teşekkür ederiz.