Zorunlu Yabancı Dil I (İngilizce) Final Sınavı

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Zorunlu Yabancı Dil I (İngilizce) Dersi Final Sınavı

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Zorunlu Yabancı Dil I (İngilizce) dersi Final Sınavı 13 Ocak 2021 Çarşamba günü Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi (online) olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim sınıfları için saat 11:00 da yapılacaktır.

Bu sınavın Hazırlık Sınıfları için verilen İngilizce Eğitim Programı ile ilgisi bulunmamaktadır.

Lütfen sınav tarih, saat ve içerik bilgilerini dikkatlice inceleyerek gerekli hazırlıkları yapınız.

*Online sınavlarda kopya tespit edilmesi veya adayların doğru/yanlış cevaplarında belli oranın üzerinden benzerlik çıkması durumunda bu öğrenciler hakkında kopyaya yönelik disiplin işlemi uygulanacaktır.

**Teknik nedenlerden dolayı sınava katılmazsanız veya sınavı teslim edemezseniz sınavın telafisi yapılmamaktadır. Bu nedenle önceden tedbirlerinizi alınız.

-Çevrimiçi sınavlara bilgisayar ile katılınız.

-Cep telefonu ve diğer mobil cihazlarda sınavların açılmaması veya teslim edilememesi gibi sorunlar yaşanabilmektedir.

-Elektrik kesintisi ihtimaline karşı bataryası veya güç kaynağı olan bir cihaz tercih ediniz.

-Sınavın başında ve sonunda internet bağlantınızın olması gerekmektedir. Sınav devam ederken internet bağlantınız kesilse dahi soruları cevaplamaya devam edebilirsiniz. Sınav sonunda yanıtları göndermek için aktif bağlantınızın olması gerekmektedir.

-Sınavı ilk açmaya çalıştığınızda sınav ekranı 2-3 dakika geç açılabilir. Bu durumda sakin kalınız ve sınavın açılmasını bekleyiniz.

-Sınavların bitiş saati sınavın erişime kapanacağı saati ifade etmektedir. Örneğin sınav bitiş saati 11:30 olarak yazılmışsa sınav tam 11:30’da kapanır ve cevaplarınızı gönderemezsiniz. Bu nedenle cevaplarınızı 11:29’da göndermiş olmanız gerekmektedir.