YDYO İngilizce Hazırlık Programı 2023 Eylül Muafiyet Sınavı 2. Aşama Sonuçları ve 3. Aşama Hakkında Bilgilendirme

2. Aşama Sınav Sonuçlarını ve 3. Aşama sınav salonlarını eklerde bulabilirsiniz.

Muafiyet Sınavı 3. Aşamanın Uygulanması

Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Programı (İngilizce) Yeterlik (Muafiyet) Sınavları 3. Aşaması 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 10.00 da yapılacaktır.

Çanakkale Merkezde öğrenim görecek öğrenciler Muafiyet Sınavının 3. Aşamasına Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Binası'nda gireceklerdir.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim görecek öğrenciler ise Muafiyet Sınavının 3. Aşamasına Biga Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesindeki Hazırlık Eğitimi Binasında gireceklerdir.

Dinleme ve Konuşma Sınavlarının yapılacağı derslikler ve öğrenci listeleri aşağıdaki eklerde belirtilmiştir.

Konuşma sınavında öğrenciler aşağıdaki eklerde belirtilen sınıf listelerindeki sıraya göre sınava alınacaktır.

Çanakkale Merkez GEPP ve Biga GEPP 3. Aşama Programı

10.00  Dinleme (Listening) Sınavı

11.00  Konuşma (Speaking) Sınavı

ELT-ELL 3. Aşama Programı

10.00  Dinleme (Listening) Sınavı

11.10  Konuşma (Speaking) Sınavı

Sınav sonuçları YDYO internet sitesinden ilan edilecektir.

Not: 2022-2023 Akademik Yılında Hazırlık Eğitimi almış olan öğrencilerin hazırlık okumak için 'Destek Yılı Alma Dilekçesi' vermesi gerekmektedir.

ELT-ELL 2.AŞAMA SONUÇLARI.pdf
ELT-ELL Dinleme Sınavı Derslikleri.pdf