YDYO İngilizce Hazırlık Programı 2022 Eylül Yeterlik Sınavları 1. Aşama Sonuçları (GÜNCELLENDİ)

Sistemsel bir sorundan dolayı bazı öğrencilerin başarı durumu sehven yanlış ilan edilmiştir. Düzeltilmiş dosyalar ektedir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Programı (İngilizce) Yeterlik (Muafiyet) Sınavları 26-27-28 Eylül 2022 tarihlerinde saat 10.00 da yapılacaktır.

Çanakkale Merkezde öğrenim görecek öğrenciler Muafiyet Sınavının 2. Aşamasında Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Binası'nda sınava gireceklerdir.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenim görecek öğrenciler ise Muafiyet Sınavının 2. Aşamasında Biga'da Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesinde Didem Yaman Amfi’sinde sınava gireceklerdir.

1. Aşama Sınav Sonuçlarını ve 2. Aşama sınav salonlarını eklerde bulabilirsiniz.

Yeterlik Sınavı İçeriği ve Uygulanması

*Yeterlik sınavı 3 aşamada yapılacaktır ve her aşamadan 70 ve üzeri puan (%30 yabancı dilde eğitim veren bölümler için 60 ve üzeri puan) alabilenler sınavın bir sonraki aşamasına girebileceklerdir. Sınavın her aşamasından 70 ve üzeri puan (%30 bölümler için 60 ve üzeri puan) alınması zorunludur.

Sınav aşamaları ve saatleri:

26 Eylül 2021 saat: 10.00 - 1. Aşama (Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Okuma Sınavı)

27 Eylül 2021 saat: 10.00 - 2. Aşama (Yazma Sınavı)

28 Eylül 2021 saat: 10.00 - 3. Aşama (Dinleme ve Konuşma Sınavı)

BİGA İİBF 2. AŞAMA SINAV SALONU.pdf
BİGA İİBF MUAFİYET SINAVI 1. AŞAMA SONUÇLARI.pdf