YDYO Hazırlık Programı GEPP Merkez ve Biga Skills (Dil Becerileri) Dersi Ara-Sınavı tarihi ve saati güncellenmiştir.

Meteorolojik verilere göre yoğun kar yağışı devam edeceğinden öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin tüm yerleşkelerinde 10.01.2024 Çarşamba günü eğitime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

10.01.2024 Çarşamba günü 10.00 da yapılacağı duyurulan YDYO Hazırlık Programı GEPP Merkez ve Biga Skills (Dil Becerileri) Dersi Ara-Sınavı 11.01.2024 Perşembe günü 15.00 da gerçekleştirilecektir.

(Olumsuz hava koşullarının sürmesi halinde eğitime yeniden ara verildiği takdirde yeni sınav tarihi ve saati yine YDYO internet sitesi duyurular kısmında ilan edilecektir)