YDYO Fest 2024 Program Akışı

Sevgili Öğrenciler

YDYO Fest, 2024 29 Mayıs 2024 Çarşamba Biga ve Merkez yerleşkelerinde yapılacaktır. Merkez yerleşke program akışı aşağıda sunulmuştur. Biga Yerleşkesi YDYO Fest etkinlikleri için Öğr. Gör. Serap KURTUL’dan bilgi alabilirsiniz.

• Aşağıdaki bağlantıda oturum içerikleri ve salonları, moderatör öğretim elemanlarının isimleri, her salonda sunuculuk yapacak öğrencilerin isimleri, performans sahiplerinin isimleri ve konu başlıkları yer almaktadır.

• Seyirci olarak katılacak öğrenciler birinci oturumda diledikleri salona gidebilir. Bir salonun dolu olması halinde öğrenciler ilgi alanlarına göre diğer salonlara yönelebilirler. Öğrenciler sonraki iki oturuma birinci oturumda katıldıkları salonda katılacaklardır. İki ve üçünü oturumda aynı içerikler eş zamanlı olarak tüm salonlarda sergilenecektir.
  • İlk 3 oturumda imza alınacak ve etkinliğe katılım devam hesabına katılacaktır.
  • 4. oturuma katılım isteğe bağlıdır.

Etkinlik akışı

10:00-11:00: Sunumlar

11:00-11:30 Ara

11:30-12:30: Video Gösterimleri

12:30-13:30: Öğle arası

13:30-14:30: Bilgi yarışmaları

14:30-15:15: Fuaye alanında poster sergisi ve poster üzerine konuşma

(Bu aralıkta poster sahipleri posterleri başında duracak ve gelen misafir ve öğrencilere İngilizce olarak posterleri hakkında bilgi vereceklerdir. Bu nedenle poster sunumlardan sonra posterlerin YDYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ’a teslim edilmesi gerekmektedir.

15:15-17:00: Sana ve Müzik

(Bu etkinliğe katılım isteğe bağlıdır. Bu etkinlikte çekiliş yapılacaktır ve izleyicilere hediyeler verilecektir.)

Detaylı etkinlik akışı için tıklayınız.

Sorularınızı ve taleplerinizi hinizgokhan@gmail.com adresine iletebilirsiniz.