Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Ek Yerleştirme ve Öğrenci Affı İle Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Devamsızlıklarının Hesaplanması

2018-2019 Akademik Yılı Sınıf Listeleri

Sınıf listeleri Normal Kayıt, Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Ek Yerleştirme ve Öğrenci Affı İle Kayıt Yaptıran öğrencilerin isimleri eklenerek güncellenmiştir.

Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Ek Yerleştirme ve Öğrenci Affı İle Kayıt Yaptıran öğrencilerin devamsızlıkları 15 Ekim 'den itibaren hesaplanacaktır.

Normal kayıtlardan sonra kayıt yaptıran öğrenciler eğitime başladıkları tarih itibariyle dönem sonuna kadar işlenecek toplam ders saatinin %85'ine (240 Saat) katılmakla yükümlüdürler. Bu öğrencilerin 15 Ekim sonrasında toplam ders saatinin %15'i kadar (36 saat) devamsızlık hakkı bulunmaktadır.

Ekteki sınıf listleri hazırlık sınıfında ders alacağınız sınıfları göstermektedir. UBYS (Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi) üzerinde ders atamaları bu listeler üzerinden Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işleri tarafından yapılmaktadır. Eğer ekteki listede isminiz olmasına rağmen UBYS üzerinde sınıf atamanız yapılmamış ise lütfen Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerine müracat ediniz.

Not:

-GEPP S1 ve S8 seviye sınıfıdır.

-Merkez İstegeğe Bağlı Hazırlık C1 seviye sınıfıdır.

BIGA ISTEGE BAGLI HAZIRLIK 2018-2019 SINIF LISTELERI.pdf
ELL-ELT 2018-2019 SINIF LISTLERI.pdf