Uzaktan Eğitim -Öğretim Kayıt Aşamaları ve Microsoft Teams Ders Katılım Kodları Hakkında Bilgilendirme

YDYO İngilizce ve Japonca Hazırlık Programları 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Döneminde Eğitim ve Öğretime Uzaktan Eğitim ile devam edecektir.

Uzaktan Eğitim dersleri Microsoft Teams Platformu üzerinden çevrimiçi (online) olarak sürdürülecektir.

Öğrencilerimizin öncelikle Microsoft Teams Platformuna kayıt olması gerekmektedir.

Öğrencilerimiz Microsoft Teams Platformuna kayıt olduktan sonra aşağıda verilen ders katılım kodlarını kullanarak Teams üzerindeki derslere kayıt olacaklardır.

Öğrencilerimiz Microsoft Teams Platformuna kayıt aşamalarına ve izlemeleri gereken adımlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirler.

Microsoft Teams Nasıl Kullanılır ?

Ders programları ve müfredatları Uzaktan Eğitim için güncellenmiştir.

Yüksekokulumuz internet sitesi açılış sayfasında bulıunan Ders Programları ve Ders İçerikleri sekmelerine tıklayarak güncel ders program ve ders içeriklerine ulaşabilirsiniz.

DERS KATILIM KODLARI

ELT-ELL Ders Katılım Kodları

GEPP Ders Katılım Kodları

Zorunlu Japonca Hazırlık Programı Ders Katılım Kodları

Not: Bazı dersler YDYO Öğretim Elemanları tarafından  Microsoft Teams üzerinden 1. Dönem açılmıştır. Daha önce bu derslere kaydolan öğrencilerimizin yeniden kaydolmalarına gerek yoktur.