Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Adaylarının Sınav Yerleri ve Sınav Kuralları Duyurusu

06 Eylül 2021 tarihinde saat 13:00 Terzioğlu Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulunda yüz yüze yapılacak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı başvuruları tamamlanmış olup ekli listelerde sınav yerleriniz belirtilmiştir.

Pandemi sürecinde sınavın sorunsuz yapılabilmesi için aşağıda belirtilen sınav yönergelerine kesinlikle uyulması gerekmektedir.

YABANCI DİL SINAVI İLE İLGİLİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR:

1. Sınav salonlarına aday alımı saat 12:30 da başlayacak ve bina girişinde HES sorgulaması yapılacaktır. Bunun için HES kodunuzun bulunduğu cep telefonunuz, sınav giriş belgeniz ve fotoğraflı nüfus cüzdanlarınızın yanınızda bulunması gerekmektedir.
  2. HES kodu, nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesi bulunmayan adayların sınav salonlarına girişine izin verilmeyecektir.
  3. Ayrıca adayların sınav süresince maske takması zorunlu olduğundan sınava gelirken mutlaka maske takarak gelmeleri gerekmektedir.
  4. Adaylar sınavın ilk 15 dakikası geçtikten (13:15) sonra sınav salonuna alınmayacaklardır.

Sınav yerleri Duyuru.pdf