Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

"Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı" kapsamında 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Yabancı Diller Yüksekokuluna öğrenci işlerinde görev almak üzere 2 kısmi zamanlı öğrenci alacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin en geç 25.10.2021, 16:00'a kadar yüksekokul öğrenci işlerine müracaat ederek başvuru formu doldurmaları gerekmektedir.

Mülakat 27.10.2021, 14:30 – 16:30 arasında Yabancı Diller Yüksekokulu toplantı salonunda (zemin kat) yapılacaktır.

Değerlendirme aşamasında öğrencilerin maddi durumu, burs olanakları ve teknoloji kullanım becerileri göz önünde bulundurulacaktır.

Detaylar ve çalışma koşullarına ilişkin bilgi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı internet sayfasında mevcuttur.