İsteğe Bağlı Hazırlık Tercih Edecek Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrenciler

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programına öğrenci kabulü kontenjan dahilinde yapılmaktadır.

Belirlenen kontenjandan daha fazla başvuru olması halinde başvuran öğrenciler ilgili programa ait ÖSYM yerleşme puanları esas alınarak kontenjan sınırları içinde hazırlık programına kaydedilir. Kontejan dahilinde programa kabul edilen öğrencilerin isimleri kesin kayıt sürecinin tamamlanmasını takip eden hafta içinde yüksekokul internet sayfamızda ilan edilecektir.

*Kayıt esnasında İsteğe Bağlı Hazırlık tercih eden öğrencilerden özellikle ilçelerdeki meslek yüksekokulu ve fakültelerdeki programlarda eğitim alacak öğrencilerin bu durumu göz önünde bulundurarak İsteğe Bağlı Hazırlık Programı başvuru sonuçları belli olduktan sonra yurt ve kalacak yer seçimi yapmaları önemle rica olunur.