İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı 2. Aşamada Başarılı Olan Öğrenciler ve 3. Aşama Sınav Salonları

Muafiyet Sınavının 2. Aşaması sonucunda 3. Aşamaya girmeye hak kazanan öğrenciler ve sınava girecekleri salonlar aşağıdaki eklerde belirtilmiştir.

Dinleme ve Konuşma Sınavı iki ayrı sınav olarak yapılacaktır.

Dinleme sınavı saat 10.00 da başlayacaktır.

Konuşma Sınavının başlama saati dinleme sınavından sonra duyurulacaktır.

Öğrenciler Dinleme Sınavına girdikleri salonlarda Konuşma Sınavına da gireceklerdir.

Pandemi sürecinde sınavın sorunsuz yapılabilmesi için aşağıda belirtilen sınav yönergelerine kesinlikle uyulması gerekmektedir.

MUAFİYET SINAVI İLE İLGİLİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR:

1. Muafiyet sınavının 3. Aşaması (Dinleme ve Konuşma) YDYO dersliklerinde yapılacaktır.
  2. Sınav salonlarına aday alımı saat 09:30 da başlayacak ve bina girişinde HES sorgulaması yapılacaktır. Bunun için HES kodunuzun bulunduğu cep telefonunuz ve fotoğraflı nüfus cüzdanlarınızın veya geçerli pasaportlarınızın yanınızda bulunması gerekmektedir.
  3. HES kodu, nüfus cüzdanı veya geçerli pasaportu bulunmayan adayların sınav salonlarına girişine izin verilmeyecektir.
  4. Ayrıca adayların sınav süresince maske takması zorunlu olduğundan sınava gelirken mutlaka maske takarak gelmeleri gerekmektedir.
  5. Adaylar sınavın ilk 15 dakikası geçtikten (10:15) sonra sınav salonuna alınmayacaklardır.
  6. Adayların hangi salonlarda sınava girecekleri aşağıdaki eklerde belirtilmiştir.

*Sınav sonuçları yüksekokul internet sayfasından ilan edilecektir.

Sınava ilişkin diğer detaylar için tıklayınız.

ELT-ELL 2. Aşama Sonuçları.pdf
ELT-ELL Sınav Salonları.pdf