Hazırlık Programları Yıl Sonu Başarı Durumları (Muafiyet Öncesi)

Hazırlık Programları Yıl Sonu Başarı Durumları (Muafiyet Öncesi) ekteki dosyalarda sunulmuştur. Detaylı sınav puanlarınızı ubys üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Hazırlık yıl içi genel başarı puanı 80 ve üzeri olan öğrenciler hazırlık sınıfını başarı ile tamamlamış sayılır ve muafiyet sınavına girmezler. Bu öğrencilerin yıl içi genel başarı puanı hazırlık sınıfı başarı puanı olarak değerlendirilir.

Gerekli şartları sağlayarak YDS ile muaf olan öğrencilerin hazırlık sınıfı başarı puanı YDS'den aldıkları puandır.

Muafiyet sınavına katılacak öğrencilerin isimleri ekte sunulmuştur. Muafiyet sınavına girecek öğrencilerin yıl içi başarı puanlarının %50'si muafiyet sınav puanının %50'sine eklenerek hazırlık sınıfı başarı puanı hesaplanacaktır.

Bir sonraki muafiyet sınavı Eylül 2019'da yapılacaktır. Bu sınava ilişkin ilan Eylül'ün ilk haftası yüksekokul internet sayfasına ilan edilecektir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavları 28-29-30 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Sınava ilişkin detaylı bilgiler için tıklayınız.

Muafiyet sınav salonları için tıklayınız.

1819_japonca_hazirlik_bahar_devamsizliklar.pdf
2018-2019 BAHAR BIGA YIL SONU BASARI DURUMU (MUAFIYET ONCESI).pdf
2018-2019 ELL-ELT YIL SONU BASARI DURUMU (MUAFIYET ONCESI).pdf
2018-2019 GEPP YIL SONU BASARI DURUMU (MUAFIYET ONCESI).pdf