YDYO Hazırlık Programı 2023-2024 Sınıf Listeleri

Sevgili Öğrenciler,

Sınav sonuçlarına İngilizce seviyesi B1seviye grubunda başlamak için yeterli olan öğrenciler seviye sınıfları olan G1 ve G2 şubelerine yerleştirilmiştir. Bu öğrenciler seviye sınıfı (B1) kitap setlerini alacaklardır.

Diğer öğrenciler her sınıfta her puan diliminden eşit sayıda öğrenci olacak şekilde şubelere yerleşitirilmiştir. G1 ve G2 dışındaki G ile başlayan şubelerdeki tüm öğrenciler A1 (GEPP) kitap setini alacaktır.  ELL-ELT grubu öğrencileri ise “İngilizce Öğretmenliği-İngiliz Dili Edebiyatı” kitap setini satın alacaktır. Kitap setleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

• Eğitim dili %100 İngilizce olan bölümlerin normal öğretim öğrencileri G3, G4, G5, G6, G7, G8, G9, G10, G11, G12, G13, G14 şubelerine yerleştirilmiştir. Bu grup için geçme notu 70'tir.
  • Eğitim dili %30 İngilizce olan Biyoloji bölümü öğrencileri ve İsteğe bağlı hazırlık alan öğrenciler G15 ve G16 şubelerineyerleştirilmiştir. Bu grup için geçme notu 60'tır.
  • Eğitim dili %100 İngilizce olan bölümlerin ikinci öğretim öğrencileri ve ikinci öğretim isteğe bağlı hazırlık öğrencileri G17, G18, G19, G20 şubelerineyerleştirilmiştir. Bu gruptaki zorunlu hazırlık öğrencileri için geçme notu 70, isteğe bağlı hazırlık öğrencileri için ise 60'tır.
  • Biga hazırlık programında yeterli puanı alan öğrenci olmadığı için seviye sınıfı açılmamıştır. Biga Hazırlık Programında eğitim alacak normal eğitim öğrencileri G21, G22, G23, G24 şubelerine yerleştirilmiştir. Bu grup için geçme notu 60'tır.
  • Biga Hazırlık Programında eğitim alacak ikinci eğitim öğrencileri G25 ve G26 şubelerine yerleştirilmiştir. Bu grup için geçme notu 70'tir.
  • ELL-ELT grubu öğrencileri bölümlerine göre her sınıfa eşit dağıtılarak E1, E2 ve E3 şubelerine yerleştirilmiştir. Bu grup için geçme notu 70'tir.

*Şubeler seviye belirleme sınav sonuçlarınız, öğrenim türünüz (normal/ikinci öğretim), bölümünüzün eğitim dili (%30, 100%) ve sınıf geçme notunuz (60/70) gibi kriterlere göre belirlenmektedir. Bu nedenle sınıf değişikliği yapılamamaktadır.

Aşağıdaki listelerden sınıfınızı bulabilirsiniz.

(Listelerde isminizi kolayca bulmak için aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra klavyenizde CTRL ve F tuşlarına aynı anda basınız. Ardından internet sayfasınızda sağ üst köşede çıkan sayfada bul menüsündeki üç noktaya (diğer seçenekler) tıklayınız. Ara menüsünde tüm sayfaları seçiniz. Bul yazan kısma öğrenci numaranızı yazınız ve en alttaki bul yazısına tıklayınız.)

GEPP (Genel İngilizce Programı) Sınıf Listelerini Görüntülemek İçin Tıklayınız

ELL-ELT (İngilizce Öğretmenliği-İngiliz Dili Edebiyatı) Sınıf Listelerini Görüntülemek İçin Tıklayınız

Biga Hazırlık Programı Sınıf Listelerini Görüntülemek İçin Tıklayınız

Listedelerde isminiz yoksa, yanlış şubede olduğunuzu düşünüyorsanız veya listelerle ilgili başka bir sorunuz var aşağıdaki linkte yer alan formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Başarılar.