HAZIRLIK PROGRAMI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLENDİRME VE İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK PROGRAMINA KABUL ALAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

Bu ilan yalnızca hazırlık öğrencilerini ilgilendirmektedir.

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik yılında hazırlık eğitimi programlarımız üniversitemiz senatosu kararlarına uygun olarak %60 yüz yüze, %40 uzaktan olacak şekilde yürütülecektir.

Bu bağlamda, 1. haftadan 7. haftaya kadar yüz yüze, 8. hafta uzaktan, 9. hafta vize haftası olarak yüz yüze ve kalan 5 hafta uzaktan olacak şekilde planlama yapılmıştır.

Bu süreçte yine üniversitemiz senatosu kararlarına uygun şekilde derslerin uzaktan yapılacağı haftalara denk gelseler de tüm sınavlar yüz yüze uygulanacaktır. Sınav haftalarına dair detaylı bilgiler ders içeriklerinde yer alacaktır.

Senatomuz kararı gereği uzaktan yapılan derslerde yoklama alınmayacak fakat yüz yüze derslerde ve sınavlarda yoklama alınıp devamsızlık hesaplaması bunlar üzerinden yapılacaktır.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında dersliklerimizi ve öğretim elemanlarımızı en etkin ve sağlıklı biçimde kullanabilmek adına İsteğe Bağlı Hazırlık programı için öğrenci kabulü kontenjan dahilinde yapılmış ve programa kabul edilen öğrenciler ekteki listede belirtilmiştir.

Listede 50 asil, 15 yedek öğrenci bulunmaktadır. Asil olarak kabul edilen öğrenciler İsteğe Bağlı Hazırlık programına katılmaktan vazgeçtikleri takdirde 15.10.2021 tarihine kadar Yabancı Diller Yüksekokuluna bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Böyle bir durumda yedek listeden öğrenciler sıra ile programa kabul edileceklerdir.

Programa kabul edilmeyen öğrencilerimiz 11-15.10.2021 tarihleri arasında birimlerinin öğrenci işleri ve danışmanları ile görüşerek ders kayıtlarını yaptırabilirler.

Uzaktan dersler Microsoft Teams programı üzerinden gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizin, üniversitemiz tarafından kendilerine verilen e-posta adresi ile bu adresten bir Microsoft Teams hesabı açmaları gerekmektedir. Bu konuda desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerimiz öncelikli olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığına daha sonra da kayıtlı oldukları birimin öğrenci işlerine başvurabilirler.

2021-2022 Akademik yılında Yabancı Diller Yüksekokulunda alacağınız bir yıllık hazırlık eğitiminizde başarılar dileriz.

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İSTEĞE BAĞLI KABUL LİSTESİ.pdf