Hazırlık Öğrencilerinin Dikkatine (Anket).

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında Yabancı Diller Bölümüne bağlı Hazırlık Programları ile ilgili anketimize katılmanızı rica ediyoruz.

Bu anket hem sizin Hazırlık Programından beklentilerinize, hem de Hazırlık Programının eksiklerine dair veri toplamak ve programın kalitesini arttırmak için çözümler üretmek için kullanılacaktır.

Bu anketi yalnızca hazırlık öğrencilerinin doldurması gerekmektedir. Anketi doldurmak için Microsoft Forms'a (herhangi bir Microsoft hizmetine giriş yapmış olmanız yeterlidir) ÇOMÜ tarafından sağlanan hesap ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Bu zorunluluk yalnızca anketin doğru hedef kitle tarafından doldurulmasını sağlamak için olup, isim / soyisim bilgileri kesinlikle toplanmayacak ya da saklanmayacaktır. Anketi doldurmak için son tarih 31 Ocak 2021'dir.

Anketi doldurmak için buraya tıklayınız.