Hazırlık Öğrencileri, Akademik ve İdari Personelimiz için Konuşma Kulüpleri (Güncellendi)

Hazırlık öğrencileri, tüm akademik ve idari personelimiz için Öğr. Gör. Jason Richard Smith tarafından konuşma kulüpleri düzenlenecektir. Öğrenciler için haftada 3 kez, 2 şer saat, personel için haftada 3 kez 2 şer saatlik seanslar şeklinde düzenlenecek olup, her seans için kontenjan 24 katılımcıdır. Katılımcı durumuna göre seans sayıları öğrenci ve personel arasında değiştirilebilir. Seanslara katılım zorunlu olup, 2 seansa katılmadığınız takdirde yedeklerden sırası gelen alınacaktır. Seanslar belirli bir müfredatı takip etmeyecek, dönem sonuna kadar sürecektir.

Başvurular sonucunda asil ve yedek katılımcılar ekteki listelerde sunulmuştur. Başvuruların kabul şartı olarak öncelikli başvuru kabul edilmiştir. Mavi renk ile işaretli (yedek) öğrencilerimiz Öğr. Gör. Jason Richard Smith ya da Öğr. Gör. Recep Coşkun Gürel'e şahsi başvuruda bulunarak Pazartesi 13.30 - 15.30 ya da Cuma günü 10.00 - 12.00 seanslarından birisine katımayı talep edebilirler. Kabul edilme şartı aynı şekilde öncelikli başvuru biçimindedir.

İlginize teşekkür ederiz.

Konuşma Kulüpleri Katılımcıları (Öğrenci).pdf