Erasmus Dil Sınavı 1. Aşama Sonuçları ve 2. Aşama Sınav Salonları

Dikkatle Okuyunuz

2024 Erasmus Yabancı Dil Sınavı 1. Aşama Sonuçları ve ikinci aşama sınav salonları ekteki dosyada sunulmuştur.

• 2. aşama sınavı, 4 Mart 2024 Pazartesi 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında ekteki listede belirtilen salonlarda yapılacaktır. Sınav salonlarının bir kısmı ofis bir kısmı ise dersliktir. Derslikler giriş kapısının solunda, ofisler ise sağ tarafında yer almaktadır.
  • Adayların 10:00’dan itibaren sınava girecekleri sınav salonunun önünde sıralarını beklemeleri gerekmektedir.
  • Sınavda öğrencilere, komisyon tarafından seçilen bir konu ile ilgili sorular sorulacaktır. Öğrencilerden soruları doğru şekilde anlaması ve akıcı, doğru, içerik bakımından tatmin edici şekilde doğru telaffuzla cevaplamaları beklenmektedir.
  • Sınav öğleden önce uygulanacaktır. Listedeki son aday sınava alındıktan sonra sınav sona erecektir ve geç kalan adaylar için sınav yapılmayacaktır.
  • Sınava ilişkin herhangi bir sorunuz veya bilgi almak istediğiniz bir husus varsa aşağıdaki formu doldurarak sorularınızı iletebilirsiniz.
    FORM İÇİN TIKLAYINIZ

ERASMUS 1.AŞAMA SONUÇLARI.pdf