Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Zorunlu Hazırlık Eğitimine İlişkin Bilgilendirme

20.08.2024 tarihli Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senato Kararı (3) uyarınca Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden Zorunlu Hazırlık Programı alacak olanlar istekleri doğrultusunda Biga Prof. Dr. Ramazan AYDIN yerleşkesinde hazırlık eğitimlerini alabileceklerdir. Bu nedenle Biga Prof. Dr. Ramazan AYDIN yerleşkesinde hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin 02.09.2024 mesai bitimine kadar imzalı dilekçelerini Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) öğrenci işlerine elden teslim etmeleri veya taratarak ya da net şekilde fotoğrafını çekerek eposta ile ozgegulme17@comu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeyen Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri hazırlık eğitimlerini Merkez Terzioğlu yerleşkesinde bulunan YDYO dersliklerinde alacaktır.

Biga Yerleşkesinde Hazırlık Eğitim Alma Dilekçesi.docx