23.03.2020'de Uzaktan Eğitime Başlanacaktır

Sevgili Öğrenciler

*23.03.2020 tarihinden itibaren hazırlık programı derslerimiz uzaktan eğitim ile devam edecektir.

*23-27 Mart tarihlerinde eğitim faaliyetleri sizlerle paylaşılacak ders materyalleri ve videolar ile asenkron olarak yürütülecektir.

*30 Mart’tan sonra ise dersler Microsoft Teams üzerinden canlı olarak işlenecektir. Ders programı sizlerle paylaşılacaktır.

*Quizler yerine ödevler verilecektir ve ödev notlarınız quiz notu olarak sisteme girilecektir.

*Vizelerin nasıl uygulanacağına ilişkin bu sayfadan duyuru yapılacaktır.

*Muafiyet sınavının normal tarihinde yapılması planlanmaktadır (16-17-18 Haziran 2020).

*Hem quizler için verilecek ödevler hem de ders ödevleri Edmodo ve/veya Microsoft Teams üzerinden paylaşılacaktır. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin edmodo hesabı açmaları ve aşağıdaki bağlantıda yer alan edmodo sınıf kodları ile sınıflara kayıt olmaları gerekmektedir. Her birim için bir edmodo okul gurubu kurulmuştur. Aşağıdaki bağlantıda yer alan okul grubu kodu ile edmododa okul gurubuna kayıt olmanız gerekmektedir. Edomodu okul grupları üzerinde toplu paylaşım ve duyurular yapılacaktır.

Edmodo sınıf ve grup kodları için tıklayınız.

Edmodo'ya nası üye olacağınız ve nasıl kullanacağınız anlatan videoyu lütfen izleyiniz.

Microsoft Teams kullanımına ilişkin video eklenecektir.

Uzaktan eğitim süresince sizlerle bu kanallarla iletişim kuracağımız için, Microsoft Teams, Edmodo ve yüksekokul internet sayfasını günlük olarak takip etmeniz büyük önem arz etmektedir.