Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Zorunlu Yabancı Dil II (İngilizce) Dersi Bütünleme Sınavı

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Zorunlu Yabancı Dil II (İngilizce) Dersi Final Sınavı 28 Haziran 2021 Pazartesi günü Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi (online) olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim sınıfları için saat 11:00 de yapılacaktır.

Bu sınavın Hazırlık Sınıfları için verilen İngilizce Eğitim Programı ile ilgisi bulunmamaktadır.

Lütfen sınav tarih, saat ve içerik bilgilerini dikkatlice inceleyerek gerekli hazırlıkları yapınız.

*Online sınavlarda kopya tespit edilmesi veya adayların doğru/yanlış cevaplarında belli oranın üzerinden benzerlik çıkması durumunda bu öğrenciler hakkında kopyaya yönelik disiplin işlemi uygulanacaktır.

**Teknik nedenlerden dolayı sınava katılmazsanız veya sınavı teslim edemezseniz sınavın telafisi yapılmamaktadır. Bu nedenle önceden tedbirlerinizi alınız.

-Çevrimiçi sınavlara bilgisayar ile katılınız.

-Cep telefonu ve diğer mobil cihazlarda sınavların açılmaması veya teslim edilememesi gibi sorunlar yaşanabilmektedir.

-Elektrik kesintisi ihtimaline karşı bataryası veya güç kaynağı olan bir cihaz tercih ediniz.

-Sınavın başında ve sonunda internet bağlantınızın olması gerekmektedir. Sınav devam ederken internet bağlantınız kesilse dahi soruları cevaplamaya devam edebilirsiniz. Sınav sonunda yanıtları göndermek için aktif bağlantınızın olması gerekmektedir.

-Sınavı ilk açmaya çalıştığınızda sınav ekranı 2-3 dakika geç açılabilir. Bu durumda sakin kalınız ve sınavın açılmasını bekleyiniz.

-Sınavların bitiş saati sınavın erişime kapanacağı saati ifade etmektedir. Örneğin sınav bitiş saati 11:30 olarak yazılmışsa sınav tam 11:30’da kapanır ve cevaplarınızı gönderemezsiniz. Bu nedenle cevaplarınızı 11:29’da göndermiş olmanız gerekmektedir.