2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Kayıtları (Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Programları, ELT-ELL ve Japonca)

2020-2021 Akademik yılı Bahar Dönemi Ders kayıtları için tüm hazırlık eğitimi (Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Programları, ELT-ELL ve Japonca) alan öğrencilerimizin 26.02.2021 tarihinde 23.59 a kadar Öğrenci Bilgi Sistemine girip kayıt yenileme linkinden mutlaka boş ders kaydı yapmaları gerekmektedir.

01-05 Mart 2021 tarihleri arasında Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimi tarafından öğrencilerimizin dersleri sisteme aktarılacak olup, belirtilen tarihleri arasında öğrencilerimiz derslerini sisteminden kontrol edebilirler.

İkinci öğretim ve eski akademik yılı kayıtlı öğrencilerin harç ücretlerini ders başlama haftasında mutlaka yatırmaları gerekmektedir. Harç ücretlerini yatırmayan öğrencilerin ders kayıtları yapılmayacaktır.

Herhangi bir sorun durumunda Öğrenci İşleri Biriminden Özge GÜLME  (ozgegulme17@comu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.