Kur Sistemine Geçiş ve Zorunlu Yabancı Dil 1-2 (YÖK) Dersi Asenkron Eğitim Hazırlıkları Toplantısı

24 Kasım 2023 tarihinde 11:00'da YDYO Kalite Güvence ve Akreditasyon Süreçleri Kapsamında Hazırlık Eğitimi Programında Kur Sistemine Geçiş ve Zorunlu Yabancı Dil 1-2 (YÖK)  Dersi Asenkron Eğitim Hazırlıkları hakkında toplantı gerçekleştirilmiştir. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gökhan HINIZ Kur Sistemine Geçiş ve Zorunlu Yabancı Dil (YÖK) Dersinde Asenkron Eğitim Hazırlıkları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Toplantıya YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat BECEREN ve YDYO İngilizce Hazırlık ve Temel Diller Birimi öğretim elemanları katılmışlardır. Toplantıda Katılımcılar bilgi ve görüş alışverişinde bulunmuş ve toplantı soru-cevap bölümüyle sona ermiştir.